Saturday, 14 March 2009

Sebulan di Ipoh......


diam tak diam, nak hampir sebulan aku di PUSWATAN menjalani kursus Staf & Taktik Gred 3. Bagiku inilah kursus yang paling enjoy kerana banyak ilmu SD diperoleh iaitu tugas-tugas sebagai Pegawai Staf 3. Paling teruk pun CPX, itu pun enjoy kerana aku dapat jawatan Peg Jutra; just koordinat tugas-tugas BEME di BMA. Tupun ada gak BEME yang bodoh, nak tunjuk pandai tapi bengong tahap cipan kurap, dah la pengetahuan pun kurang, pangkat BEME lebih rendah dari PEG JUTRA, berani plak nak sound aku, bodoh, nak bangga sangat ngan jawatan awam, apa ada ngan jawatan awam kau tu, sekadar pensyarah, pegawai HEP, tak payah. boleh sangkut kat luar pagar umah kau dulu.

5 comments:

EspositoEspendola said...

uikkk marah nampak...relax la bro.....bila masa dpt 2 ketul.....huhuhuuhu

msa said...

Apasal wei dok ngamuk2 skn,rilek la bro..stakat 2 paku,mai bengkel aku sekilo paku ada.nk brp inci ?

neldras said...

Uih jutra. Jutra ke jitra? Tu pun jangan... Kalau wak nak bg paku kat ang, mai umah aku, aku nak bg screw casing kat ang. Haha. Jgn memare.. Huduh ngat aih...

D'Rimba said...

pasukan harapan bangsa pertahankan negara dari segala penjajahan segala kerakusan segala acuan barat, kembalilah kita sepenuhnya kepada ajaran Islam sepenuhnya segenap aspek kehidupan

Rmz said...

Oiiiinnnkkkkk marah kawan kita.... relax...cukur misai nampak ensem lak....