Wednesday, 8 April 2009

'Bercuti' di Pantai Utara

1. Kelmarin (7 April 2009) pagi, bangun je dari tidur, tangan kiriku tak boleh digerakkan, aku cuba beristikfar, pun tak boleh gerak, aku panggil isteriku (berkemungkinan aku masih dalam tidur), panggilanku disahut, rupanya memang tanganku tak boleh digerakkan, hampir setengah jam, so what happen acctually?
2. Kaki kiri pun alami masalah yang sama, what happen again?Stroke?Angin ahmar?Aku redha apa akan berlaku, solat subuh belum on lagi, aku suruh Batrisyia ambilkan wuduk untukku. so far dia boleh buat.
3. So, telefon kak Idah (Math Gang) suruh inform pejabat, badan aku jammed. 3 petang, ada tanda pulih, bangun eksesais kejap. Pukul 5 terus ke Pantai Utara Hospital, sampai di Malau, jadi lagi, aduh, aku sorang je ni bawah kereta. berhenti tepi jalan, buat & baca apa yang patut, ok sedikit, teruskan perjalanan. sampai di Pantai Utara, inform DR Moorthy, admit ward terus.
4. 9 April 2009 - Brain scanning will execute.

3 comments:

msa said...

udah pasai apa pulak hang nie? kut dok dlm bilik airkond kut, tak boleh tahan..sejukk..

banyak2 berzikir....beristigfar...

semoga sembuh cepat, nanti lingkup koperasi hang takdak..

neldras said...

brader.. apa ke hal ni? apa pun. moga cepat sembuh lah eh....

Rmz said...

oikkk.... apa hal nihhh...???? anyway semoga cepat semboh... jangan banyak pikiaq.... tidur dgn postur yg betull.... beli tilam yang mahal cikit.... kurangkan berkawad....